Sunday, October 9, 2011

SEMBILAN SEPULUH SEBELAS.

Assalamualaikum. Perasan tak tarikh hari ni? Cantik. 9/10/11. Sekarang ni tengah banyak gilaa assignment. T.T tension woo. Antara assignmentnya ialah, anatomy, NRS 404, dan health psychology. Yes! Untuk outline BEL aku dah siap, dah email kat lect. kekeke. NRS 404 dah cari bahan tinggal nak gather dalam group je. Insya Allah. Health psycho? anatomy? ehem. ontheway. haha.

Oh ya, hampir terlupa. Start esok sampai 16 oktober, ade orientasi kos. kiteorang kene buat video berkonsepkan 10 s dalam kejururawatan. Mahu tahu ape itu 10s?

1. Senyum.
2. Salam.
3. Sentuh.
4. Sensitif.
5. Segera.
6. Semangat.
7. Selidik.
8. Selia
9. Segak.
10. Sopan.

So, konklusinya, ade idea tak macam mana nak buat video nanti? kekeke. Lagi satu perkara kene fikirkan. >,<






Nursing equipment. Siapa cakap nursing ni kos cikai? Siapa kata nursing ni senang? Doktor lebih kepada curing disease, kami pula lebih kepada penjagaan pesakit. :)

Itu je nak kongsi. Okay. Bye. peace. (n_n)Y

3 comments:

  1. assngmnt video tu yg aku suka. haha. jadi director lah pulak. wakakaka

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...